Kulturprogram

Formålet med det kulturelle program er dels at understøtte læringen fra undervisningsdelen ved, at deltagerne kan perspektivere og bruge danskkundskaberne i en konkret kontekst, og dels at give et kendskab til forskellige kulturformer i Danmark.

Ekskursionerne vil omfatte museumsbesøg og udstilinger, teaterforestilling, cykelrundture, kanalrundfart mv. Se det konkrete kulturelle program i boksen til højre. Deltagerne vil også blive opfordret til selv at arrangere spontane udflugter, hvor de sammen tager på stranden, i biografen eller til koncerter.  

Ud over de planlagte ekskursioner vil der være ét ugentligt foredrag om dansk kultur, sprog, film og/eller medier ved forskere og undervisere fra Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab (NorS) på Københavns Universitet. Desuden vil deltagerne have mulighed for at høre nærmere om livet som studerende på Københavns Universitet. 

I løbet af opholdet vil deltagerne blive inviteret hjem på besøg hos en familie i Københavnsområdet for at lære mere om hverdagen i Danmark.  

Ekskursioner og foredrag finder normalt sted fra kl. 13.30, alternativt om sen eftermiddag/aften. Der er planlagt én ugentlig frieftermiddag om ugen.