13. november 2020

Workshop i akademisk dansk

Klart, korrekt og videnskabeligt - en workshop i akademisk dansk 

Skriver du artikler og projektbeskrivelser på dansk – eller vil du gerne i gang med det? Har du brug for at styrke dit akademiske ordforråd, fx mht. beskrivelse af akademiske processer og aktiviteter?

Som noget nyt tilbyder CIP nu korte og indsigtsfulde online workshops om akademisk dansk. De finder sted via zoom tre fredag formiddage i november og december måned fra kl. 10.00-12.00.

Workshoprækken starter den 27. november og du skal tilmelde dig senest den 20. november.

De enkelte workshops gennemføres af ny faglig koordinator for danskområdet, Pernille Hvalsøe, som er startet på CIP i juni 2020.

Pernille har arbejdet med undervisning i dansk som andetsprog gennem 13 år, og har bl.a. solid erfaring med gennemførelse - og udvikling af digital understøttet sproglæring.

Om det særlige fokus for dette kursus, siger Pernille: 

"Vi har identificeret et behov for at styrke det, vi kalder akademisk dansk, blandt internationale medarbejdere bredt på KU.

Akademisk dansk betegner den særlige genre og det særlige ordforråd, som anvendes i akademiske sammenhænge, både når der skal skrives artikler men også ved anden faglig formidling som korrespondance, projektansøgninger og –beskrivelser, præsentationer og abstracts til konferencer mv.

På disse workshops skærper vi deltagernes evne til at finde deres egen tone og samtidig bruge metasproget til at tydeliggøre de akademiske processer”.

Læs mere om de specifikke workshops, og tilmeld dig via vores kursuskatalog: https://cip.ku.dk/kursuskatalog/medarbejdere/vip/katalog_vip/