Tilmelding

Holdundervisningen i 2020 finder sted fra den 3.-28. august. Vi åbner for tilmeldingen i januar 2020.

Til den tid kan du tilmelde dig kurset i "Turbodansk" ved at udfylde en online tilmeldingsblanket, som tilgås via link i boksen til højre. 

I tilmeldingen angiver du navn, kontaktoplysninger og ønsket studiested.

Desuden skal du uploade følgende dokumentation:

  • bevis for at du har gået i grundskole eller på ungdomsuddannelse i Grønland og 
  • kvittering for, at du har ansøgt om optagelse på en videregående uddannelse med start det pågældende år.

Du skal have din dokumentation parat inden du klikker på linket til tilmeldingsblanketten. Det kan enten være som pdf eller billedfil i høj kvalitet. 

Du vil modtage en automatisk kvittering på, at vi har modtaget din tilmelding. Tjek evt. i dit spam-filter, hvis du ikke har modtaget kvitteringen inden for 5 minutter. 

Håndtering af tilmeldinger
Vi gennemgår løbende de indkomne tilmeldinger og sender besked retur til dig, hvis vi mangler informationer. 

Når vi har tjekket, at din tilmelding opfylder betingelserne, sender vi et kort spørgeskema, som du bedes udfylde hurtigst muligt. Vi bruger  oplysningerne til at tilrettelægge kurset bedst muligt i forhold til de konkrete deltagere. 

Optagelse 
Denne tilmelding vedrører alene kurset i "Turbodansk". Du søger om optagelse på en videregående uddannelse via den Koordinerede Tilmelding på optagelse.dk. Du får besked retur om optagelse på studiet i slutningen af juli måned. Hvis dette medfører en ændring af, hvor du gerne vil følge Turbodansk, skal du give os besked hurtigst muligt. 

Praktiske informationer
Hvis du ønsker at tilmelde dig Turbodansk til sommeren 2020 kan du allerede nu forberede dig, ved at læse mere under "Praktiske informationer".