Netværk

Her kan du læse mere om CIPs netværksaktiviteter.


 • LUNAS - Language Use in Nordic Academic Settings

  Dette Nordplus Språk-støttet netværk sætter fokus på sprogets rolle i den akademiske uddannelseskontekst i Danmark, Sverige og Norge. Netværket fungerer som platform for koordinering af nationale forskningsprojekter... 
  Læs mere om netværket...


  Netværket for sprogpolitik

  Netværket for sprogpolitik er et forum, hvor der skabes rum for diskussion og udvikling af sprogpolitisk forskning i Danmark. 
  Læs mere om netværket...


 • Engelsk i Europa: Mulighed eller trussel?

  Projektet Engelsk i Europa (EiE) undersøger det engelske sprogs status i dagens Europa ved at afholde fem konferencer i vidt forskellige europæiske regioner. 
  Læs mere om netværket...


  DASTEN - Dansk sprogtestningsnetværk

  DASTEN-netværkets formål er at fremme forståelsen af de teoretiske principper inden for sprogtestning og sprogvurdering og at skabe et forum for deling og styrkelse af metoder og praksisser inden for sprogtestning og sprogvurdering i hele Danmark. Netværket administreres af CIP.
  Læs mere om netværket...


  FIESOLE-gruppen

  FIESOLE-gruppen er et netværk for sprogfolk ansat ved forskellige europæiske institutioner for videregående uddannelse. FISOLE står for ’Fine-tuning Innovative European Strategies to Orient Language Education’.
  Læs mere om netværket...


  ICLHE - Integrating Content and Language

  ICLHE-forbundet beskæftiger sig med forskellige aspekter inden for integrering af indhold og sprog ved de videregående uddannelser.
  Læs mere om netværket...


  IntlUni Erasmus Academic Network

  IntlUni beskæftiger sig med de udfordringer, der opstår i et flersproget multikulturelt læringsmiljø på internationale universiteter.
  Læs mere om netværket...


  TESOL

  TESOL er en international organisation for personer, der arbejder med engelsksproget undervisning og læring. Det primære fokus ligger på engelsksproget undervisning for personer med andre sprog som førstesprog.
  Læs mere om netværket...