6. juni 2024

Nye gratis workshops i 2024

CIP tilbyder en række spændende workshops i 2024, der fokuserer på engelsk sprogbrug og præsentationsteknikker, hvor alle KU-ansatte er velkomne til at deltage.

Formålet med disse workshops er at give deltagerne værdifuld viden, som kan bruges i deres arbejde på universitetet, samtidig med at de fungerer som en smagsprøve på, hvad CIP har at tilbyde. Hvis deltagerne ønsker at dykke dybere ned i et emne, har de mulighed for at tage CIPs dansk- og engelskkurser.

Workshop i Præsentationsteknik
I april 2024 afholdt vi ’Workshop i Præsentationsteknik, hvor deltagerne fik værdifulde tips og tricks til at formidle deres idéer klart og overbevisende. Workshoppen var et stort tilløbsstykke, så vi planlægger at holde den igen næste år. 

Workshoppen ’Word Buddies: Mastering the Art of Perfect Pairings, fandt sted d. 14. juni 2024. Her var der fokus på at identificere de perfekte ordkombinationer på engelsk for at forbedre den enkeltes sprogfærdigheder.  

Derudover har vi planlagt en engelsk-workshop i december:

Igen i år holder vi også 'Engelsk Tegnsætningsworkshop', hvor du kan få styr på kommaer, semikolon og andre tegnsætningsregler på engelsk. Workshoppen bliver afholdt d. 6. december 2024. Du kan læse mere i informationen om sidste års workshop.  

Har du andre gode idéer til emner? Så skriv endelig til CIP!

Emner