Kost og Spisevaner på Læsø
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
Standard
Kost og Spisevaner på Læsø. / Stoklund, Bjarne.
Kost og Spisevaner i 1800 tallet. red. / Ole Hyldtoft. Museum Tusculanum, 2010. s. 145-182.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
Harvard
Stoklund, B 2010, Kost og Spisevaner på Læsø. i O Hyldtoft (red.), Kost og Spisevaner i 1800 tallet. Museum Tusculanum, s. 145-182.
APA
Stoklund, B. (2010). Kost og Spisevaner på Læsø. I O. Hyldtoft (red.), Kost og Spisevaner i 1800 tallet (s. 145-182). Museum Tusculanum.
Vancouver
Stoklund B. Kost og Spisevaner på Læsø. I Hyldtoft O, red., Kost og Spisevaner i 1800 tallet. Museum Tusculanum. 2010. s. 145-182
Author
Bibtex
@inbook{096ba1a0205211df8ed1000ea68e967b,
title = "Kost og Spisevaner p{\aa} L{\ae}s{\o}",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, F{\o}demidler, Spisevaner, S{\o}fartssamfund, L{\ae}s{\o}",
author = "Bjarne Stoklund",
year = "2010",
language = "Dansk",
pages = "145--182",
editor = "Ole Hyldtoft",
booktitle = "Kost og Spisevaner i 1800 tallet",
publisher = "Museum Tusculanum",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Kost og Spisevaner på Læsø
AU - Stoklund, Bjarne
PY - 2010
Y1 - 2010
KW - Det Humanistiske Fakultet
KW - Fødemidler
KW - Spisevaner
KW - Søfartssamfund
KW - Læsø
M3 - Bidrag til bog/antologi
SP - 145
EP - 182
BT - Kost og Spisevaner i 1800 tallet
A2 - Hyldtoft, Ole
PB - Museum Tusculanum
ER -
ID: 18176022