Netværk
Medarbejdere fra CIP indgår i en række faglige og forskningsbaserede netværk på tværs af uddannelsesinstitutioner i ind- og udland. I det følgende kan du læse mere om de enkelte netværk.
DASTEN-netværkets formål er at fremme forståelsen af de teoretiske principper inden for sprogtestning og sprogvurdering og at skabe et forum for deling og styrkelse af metoder og praksisser inden for sprogtestning og sprogvurdering i hele Danmark. Netværket administreres af CIP.
Læs mere om netværket...
CIP har været institutionelt medlem af EALTA, the European Association of Language Testning and Assessment siden 2012. CIP blev bevilliget det institutionelle medlemskab pga. dets ekspertise og aktive engagement i forskning, uddannelse og udvikling i området af sprogtestning og -vurdering. CIP er hjemstedet for TOEPAS (Test of Oral Proficiency for Academic Staff), som er udviklet af lektor Joyce Kling og lektor Slobodanka Dimova (EALTA expertmedlem) med det formål at certificere universitetslektorers mundtlige engelskfærdigheder, hvis de skal undervise på engelsk (EMI).
Her kan du læse mere om EALTA-netværket og dets fokus på sprogtestning.
CIP er medlem af netværket European Association of Computer Assisted Language Learning (EUROCALL), som har fokus på brugen af teknologi inden for uddannelse og læringskulturer.
Læs mere om netværket...
-
CIP er en del af ICLHE-forbundet, der beskæftiger sig med forskellige aspekter inden for integrering af indhold og sprog ved de videregående uddannelser.
Læs mere om netværket...
Konsortiet er et samarbejde mellem Københavns Professionshøjskole og Københavns Universitet, særligt med fokus på at styrke sprogundervisningen i folkeskolen, således at eleverne rustes bedre til at agere i en globaliseret verden.
Læs mere om netværket...
-
Dette Nordplus Språk-støttede netværk satte fokus på sprogets rolle i den akademiske uddannelseskontekst i Danmark, Sverige og Norge. Netværket fungerede som platform for koordinering af nationale forskningsprojekter inden for brugen af akademisk sprog i Norden. Der blev dertil afholdt en LUNAS-konference i 2016.
Læs mere om netværket...
Netværket for sprogpolitik er et forum, hvor der skabes rum for diskussion og udvikling af sprogpolitisk forskning i Danmark.
Læs mere om netværket...
Denne NOS-HS-støttede workshopserie med forskere fra Danmark, Sverige og Norge vil undersøge, hvordan ændringer i sproglige praksisser og sprogideologier er forbundet med diskursive dekonstruktioner og rekonstruktioner af nationalstaten og nationale identiteter i Danmark, Norge og Sverige i tiden op til og efter coronakrisen.